Home > Over WATT?

Over WATT?

De energiesector is volop in ontwikkeling en is daarom op zoek naar jonge talenten die hun schouders onder de toekomst van Nederland willen zetten. Die in hun eentje een klus kunnen klaren, maar ook graag samenwerken. Uitdagingen genoeg voor praktijkgerichte jongens en meiden!

WATT?-programma

WATT? Om (v)mbo’ers, havisten, vwo’ers en studenten de energiesector te laten ontdekken, is de WATT?-campagne in het leven geroepen: een voorlichtingscampagne speciaal voor leerlingen met interesse voor techniek of twijfels over de te kiezen richting.

Info bedrijven

WATT? De WATT?-campagne wordt uitgevoerd voor energie- en afvalverwerkingsbedrijven. Het volledige overzicht van betrokken bedrijven vind je hier.

Samenwerkingen

WATT? Voor de WATT?-campagne werken we onder andere samen met de CETT-studenten: de Community of Energy Top Talents. Zij verzorgen bijvoorbeeld gastlessen voor scholen en zijn aanwezig op beurzen.

 

Disclaimer

WATT? De WATT?-website is met grote zorg samengesteld. Desondanks kunnen wij geen garanties geven met betrekking tot de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie op deze site. Het WATT?-team heeft voor de opdrachtgevers, de O&O fondsen (zie verder hieronder), haar uiterste best gedaan om personen op beeldmateriaal te achterhalen en om toestemming te vragen voor gebruik. Wanneer desondanks beeldmateriaal wordt getoond waarvan u voor het gebruik geen toestemming verleent, kunt u zich in verbinding stellen met het O&O fonds. Deze website heeft een educatief, non-commercieel karakter.

Colofon

WATT? WATT? is een structureel initiatief van het O&O fonds Netwerkbedrijven, het O&O fonds Productie- & Leveringsbedrijven en het O&O fonds Grondstoffen Energie en Omgevingbedrijven. Meer weten? Neem dan contact met ons op via www.oof.nl.

 

Overzicht activiteiten

WATT? Benieuwd naar wat wij allemaal deden? Bekijk hier het overzicht van de WATT?-activiteiten t/m 2019.

Privacy statement

WATT?