Home > DOCENT / DECAAN

Op zoek naar lesmateriaal, dat aansluit bij de reguliere les? Leerlingen informeren over hun toekomstige opleiding, stage of beroep in de energietechniek? Klik op de tekstlink voor een overzicht voor alle niveaus opleidingen of beroepen, of selecteer hieronder waar jij naar op zoek bent. 

Excursies

Docenten / decanen Ontdek met de klas spannende locaties en leer meer over hoe we aan energie komen.

Gastlessen

Docenten / decanen Een inspirerende gastles over de mogelijkheden van werken in de energie of juist een techniekles over energietechniek? Via WATT? kun je het zelf regelen. 

Lesmateriaal

Docenten / decanen Bestellen kan nog tot medio juni 2020 ivm het stoppen van de campagne. Downloaden kan in ieder geval t/m 30 juni.

Actueel

Docenten / decanen Aan alle goeds komt een einde. Zo ook aan de WATT?-campagne. Waarschijnlijk komt er een vervolg. Wát precies? Dat is nog niet bekend. De samenwerkende energiebedrijven beraden zich daar nog op. 

Energieketen

Docenten / decanen Waar komt energie eigenlijk vandaan? En hoe komt de stroom terecht in je smartphone en het warme water in je douche? En welke beroepen horen daarbij? Het verhaal achter energie wordt weergegeven in onze interactieve energieketen.

Nieuwsbrief

Docenten / decanen Wil je weten wat er na WATT? gaat gebeuren, geef je dan nu op!

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met ons privacy statement.

Stages

VMBO / MBO Op (v)mbo niveau bieden de energiebedrijven stages en interne opleidingen die aansluiten bij jouw BOL of BBL-opleiding.

Opleidingen

VMBO / MBO Van Vlissingen tot Enschede, van Delfzijl tot Heerlen. Er is altijd wel een passende opleiding bij je in de buurt.

Beroepen

VMBO / MBO Werken met je handen. Met je hoofd. Of met allebei. In de energie kun je alle kanten op. En de leuke banen liggen voor het oprapen!

Opleidingen

HAVO / VWO Meewerken aan de energie van morgen? Voor denkers en doeners van havo en vwo zijn er opleidingen in elke richting.

Loopbaan

HAVO / VWO Van complexe infrastructurele projecten tot werken aan de energie van morgen. Uitdagingen genoeg voor energieke aanpakkers met brainpower.